top of page

Mobil Ödeme İle Dolandırıldım Ne Yapmalıyım ?






- Öncelikle mobil ödeme servisinizi kapatın. Bunu yapmak için MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e kısa mesaj atabilir ya da çağrı merkezini arayabilirsiniz¹.

- Ardından dolandırıcının telefon numarasını, ismini, banka hesap bilgilerini ve yaptığınız ödemelerin detaylarını not edin.

- Dolandırıcının size gönderdiği SMS'leri ve yaptığınız konuşmaları silmeyin. Bunlar delil olarak kullanılabilir.

- En yakın polis merkezine giderek dolandırıldığınızı bildirin ve şikayetçi olun. Gerekli belgeleri ve delilleri polise teslim edin.

- Ayrıca mobil operatörünüzü arayarak durumu bildirin ve ödeme iadesi talep edin. Mobil operatörünüz size bu konuda yardımcı olabilir³.


Bu adımları takip ederek dolandırıcılara karşı hakkınızı arayabilirsiniz. Ayrıca mobil ödeme yaparken dikkatli olmanızı ve güvenilir olmayan sitelerden veya kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederim.


Mobil ödeme limitinizi nakite çevirmek istiyorsanız, Bozumcu Bey sizin için doğru adres. Bozumcu Bey, mobil ödeme bozdurma konusunda güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Sadece birkaç dakika içinde mobil ödemenizi en uygun komisyonla bozdurabilir ve anında nakit alabilirsiniz.


Bozumcu Bey, 7 gün 24 saat 365 gün sizin için çalışıyor. İster web sitesinden ister WhatsApp hattından iletişime geçebilir, mobil bozum işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bozumcu Bey garantisiyle, mobil ödeme limitinizi nakite dönüştürmenin en akıllı yolu.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page