top of page

Paycell Mobil Ödeme Nerelerde Kullanalır ?







Paycell mobil ödeme, Turkcell hatlı müşterilerin anlaşmalı üye işyerlerinde yaptıkları alışverişlerin ödemelerini faturalarına yansıtarak veya TL bakiyelerini kullanarak gerçekleştirmelerini sağlayan bir servistir. Paycell mobil ödeme ile fiziksel ve online mağazalarda güvenli ve kolay alışveriş yapabilirsiniz.


Paycell mobil ödeme ile yapabileceğiniz işlemler şunlardır:


- Paycell uygulaması üzerinden "Mobil Ödeme" özelliğini açtıktan sonra anlaşmalı firmalardan yaptığınız alışverişler sırasında Paycell mobil ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Ödeme işlemini onaylamak için size gönderilen onay SMS'ini doğrulamanız yeterlidir.

- Paycell'de size özel tanımlanan limiti hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu limiti Paycell Kart'ına aktararak tüm mağazalarda alışveriş yapabilirsiniz. Üstelik harcamalarınızın geri ödemesini Turkcell numaranız üzerinden faturanızla kolayca yaparsınız.

- Paycell mobil ödeme ile App Store, Google Play, League of Legends, Facebook ve Joygame gibi binlerce üye iş yerinde güvenli ve kolay alışveriş yapabilirsiniz.




Turkcell Paycell Mobil Limit Bozumcubey Nakit 7/24, güvenilir ve hızlı bir şekilde mobil limitinizi nakite çevirmenizi sağlayan bir hizmettir. Mobil limitinizin tamamını veya istediğiniz bir kısmını bozumcubey.com üzerinden kolayca talep edebilirsiniz. Talebiniz onaylandıktan sonra, nakit paranız Paycell hesabınıza anında aktarılır. Böylece acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, istediğiniz gibi harcayabilir veya yatırım yapabilirsiniz. Turkcell Paycell Mobil Limit Bozumcubey Nakit 7/24, mobil limitinizi değerlendirmenin en akıllı ve avantajlı yoludur.



Paycell nakit mobil ödeme bozumcubey 7/24, Türkiye'nin en güvenilir ve hızlı mobil ödeme bozdurma platformudur. Paycell ile yaptığınız mobil ödemeleri anında nakite çevirebilir, banka hesabınıza veya kredi kartınıza aktarabilirsiniz. Paycell nakit mobil ödeme bozumcubey 7/24, sizin için en uygun komisyon oranlarını sunar ve herhangi bir ek ücret talep etmez. Paycell nakit mobil ödeme bozumcubey 7/24 ile mobil ödemelerinizi kolayca ve güvenle bozdurun.




Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.



95 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page