top of page

Pokus



Pokus, Türk Telekom'un yeni ödeme şeklidir. Pokus ile alışverişten oyuna, yemekten eğlenceye her yerde ödeme yapabilir, rehberinizden istediğiniz kişiye para gönderebilir, arkadaşlarınızla hesapları bölüşebilir ve 7/24 para transferi ile hep online kalabilirsiniz². Pokus hem bir uygulama hem de bir karttır. Pokus uygulamasını indirmek için cep telefonunuz ile QR kodu okutabilir veya uygulama mağazasına girebilirsiniz². Pokus kartını ise Türk Telekom mağazaları, CarrefourSA ve Teknosa mağazalarından alabilirsiniz¹.


Türk Telekom Hazır Limit ile Pokus hesabınıza mobil ödeme yapabilirsiniz. Türk Telekom Hazır Limit, faturanızın aylık olarak ulaşabileceği en yüksek tutarı belirleyen bir servistir. Türk Telekom Hazır Limit ile Pokus hesabına mobil ödeme ve Pokus limitleri dahilinde tek seferde en fazla 450 TL yükleyebilirsiniz³. Ay içerisinde Pokus limitleri dahilinde mobil ödeme limitiniz kadar Türk Telekom Hazır Limit yüklemesi yapabilirsiniz³. Türk Telekom Hazır Limit ile para yüklediğinizde ürün bedeli faturasız hatlarda TL bakiyesi, faturalı hatlarda ise fatura aracılığıyla tahsil edilmektedir¹.


Türk Telekom Hazır Limit ile Pokus hesabınıza mobil ödeme yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:


- Pokus uygulamasını açın ve "Para Yükle" sekmesine tıklayın.

- "Mobil Ödeme" seçeneğini seçin ve yükleme yapmak istediğiniz tutarı girin.

- Cep telefonunuza bir onay SMS'i gelecektir. SMS'teki kodu uygulamaya girin ve işlemi tamamlayın.

- Yükleme işleminiz başarıyla gerçekleştiğinde uygulamada bildirim alacaksınız.


Eğer sorun yaşarsanız, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni (444 1 444) arayarak ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından destek talebi oluşturarak yardım alabilirsiniz.

Pokus, Türk Telekom'un yeni ödeme şeklidir. Pokus ile alışverişten oyuna, yemekten eğlenceye her yerde ödeme yapabilir, rehberinizden istediğiniz kişiye para gönderebilir, arkadaşlarınızla hesapları bölüşebilir ve 7/24 para transferi yapabilirsiniz. Pokus hem bir uygulama hem de bir karttır. Üstelik Pokus'ta aylık kullanım ücreti yoktur.


Pokus ile Türk Telekom faturanızı kolayca ödeyebilirsiniz. Pokus uygulamasından fatura ödeme seçeneğine tıklayarak faturanızı görüntüleyebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca Pokus bakiyenize Türk Telekom mobil hat faturanıza yansıtarak da para yükleyebilir ve dilediğinizce harcayabilirsiniz .



Pokus ile ilgili daha fazla bilgi için pokus.com.tr adresini ziyaret edebilir veya uygulama mağazasından Pokus'u indirebilirsiniz.


Pokus Türk Telekom fatura ödemenizi nakit bozumcubey 7/24 ile kolayca yapabilirsiniz. Nakit bozumcubey 7/24, mobil ödeme bozdurma hizmeti veren bir platformdur. Mobil ödeme bozdurma, mobil operatörünüzden yaptığınız alışverişleri nakite çevirmenizi sağlar. Böylece,Pokus Türk Telekom faturanızı mobil ödemenizden düşerek ödeyebilirsiniz. Nakit bozumcubey 7/24, güvenli, hızlı ve avantajlı bir hizmet sunar. Sadece birkaç adımda mobil ödemenizi nakite çevirebilir ve Türk Telekom faturanızı ödeyebilirsiniz. Nakit bozumcubey 7/24 ile fatura ödemek için yapmanız gerekenler şunlardır:


- Nakit bozumcubey 7/24 web sitesine girin veya mobil uygulamasını indirin.

- Kayıt olun veya giriş yapın.

- Mobil ödeme bozdurma bölümüne tıklayın.

- Mobil operatörünüzü, telefon numaranızı ve bozdurmak istediğiniz tutarı girin.

- Onay kodunu alın ve girin.

- Bozdurma işleminizi tamamlayın.

- Türk Telekom Pokus fatura ödeme bölümüne tıklayın.

- Fatura bilgilerinizi girin ve ödemenizi yapın.


Nakit bozumcubey 7/24 ile Pokus Türk Telekom fatura ödemenizi kolayca yapabilirsiniz. Mobil ödeme bozdurma hizmeti sayesinde, faturanızı nakit olarak değil, mobil ödemenizden düşerek ödeyebilirsiniz. Böylece hem bütçenize hem de zamana katkı sağlayabilirsiniz. Nakit bozumcubey 7/24, sizin için en uygun fatura ödeme yöntemidir.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.






25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page