top of page

Türk Telekom Fatura Limiti Nasıl Yükseltilir ?







Türk Telekom fatura limiti, faturanızın aylık olarak ulaşabileceği en yüksek tutarı belirleyen bir servistir. Fatura limitinizi yükseltmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz¹⁴:



Faturalı hatlarda aylık fatura limiti 800 TL dir. Bazı üye işyerlerinde farklı limitler uygulanabilir. Türk Telekom Mobil Ödeme limiti ile fatura limiti aynı değildir. Mobil ödeme limiti, cep telefonu numaranız ile yapabileceğiniz alışveriş tutarını belirler. Mobil ödeme limitinizi yükseltmek için MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atabilirsiniz.




Türk Telekom fatura ödemenizi mobil ödeme ile yapmak istiyorsanız, bunun için TT Mobil Ödeme servisini kullanabilirsiniz. TT Mobil Ödeme, Türk Telekom'un sunduğu bir dijital servistir. TT Mobil Ödeme ile anlaşmalı üye işyerlerinde yaptığınız alışverişlerin ödemelerini cep telefonunuzla kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün bedeli faturalı hatlarda fatura tutarına yansırken, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülmektedir.


TT Mobil Ödeme kullanmak için abonelik gerekmemektedir. Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden kolayca açtırabilirsiniz. Mobil ödeme limitiniz aylık 800 TL'dir. Bu limiti aştığınızda mobil ödeme yapamazsınız.


Mobil ödemenizi nakite çevirmek istiyorsanız, bunun için nakit bozumcubey gibi mobil ödeme bozdurma hizmeti veren firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Bu firmalar sizin mobil ödemenizi nakite çevirerek banka hesabınıza yatırırlar. Ancak bu işlemi yapmadan önce dikkatli olmanız gerekmektedir. Çünkü bazı firmalar dolandırıcılık yapabilir veya sizden yüksek komisyon alabilirler. Bu nedenle mobil ödeme bozdurma işlemi yapacağınız firmayı iyi araştırmanız ve güvenilir olduğundan emin olmanız tavsiye edilir.


Mobil ödeme bozdurma işlemi yapmak istiyorsanız, nakit bozumcubey'in web sitesini ziyaret edebilir veya 7/24 destek hattını arayabilirsiniz. Nakit bozumcubey, Türkiye'nin en hızlı ve en güvenilir mobil ödeme bozdurma firması olarak hizmet vermektedir. Nakit bozumcubey ile mobil ödemenizi dakikalar içinde nakite çevirebilir ve banka hesabınıza yatırabilirsiniz.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.



38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page