top of page

Türk Telekom Mobil Ödeme Nerelerde Kullanılır ?





Türk Telekom Mobil ödeme, cep telefonu numaranız ile kolay ve güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bir hizmettir. Türk Telekom Mobil Ödeme logosunu gördüğünüz her yerde kullanabilirsiniz¹. Fiziksel ürün alışverişlerinden, oyun sitelerine; sosyal paylaşım sitelerinden uygulama marketlerine kadar binlerce üye işyerinde geçerlidir¹. Ödeme yapmak için sadece cep telefonu numaranız yeterlidir¹.


Türk Telekom Mobil ödeme ile ayrıca İstanbulkart bakiyenizi de yükleyebilirsiniz³. Bunun için Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına açık bir hattınızın olması gerekmektedir³. İstanbulkart bakiye yükleme işlemlerinizde faturalı hatlarda 200 TL, faturasız hatlarda 800 TL aylık limitiniz bulunmaktadır¹.


Türk Telekom Mobil ödeme ile ilgili daha fazla bilgi için 444 11 15 çağrı merkezini arayabilir veya https://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/tt-mobil-odeme adresini ziyaret edebilirsiniz¹³.


.




Türk Telekom Mobil ödeme ile bozumcubey herkese işlem yapabilirsiniz. 7/24 nakit acil mobil limit ihtiyacınız varsa, sadece cep telefonu numaranızı girerek kolay ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Türk Telekom Mobil ödeme nerelerde kullanılır diye merak ediyorsanız, cevabı çok basit: Türk Telekom Mobil ödeme logosunu gördüğünüz her yerde! İster Google Play'den uygulama indirin, ister İstanbulkart'ınıza bakiye yükleyin, ister oyun sitelerinde eğlenin, Türk Telekom Mobil ödeme ile hepsini yapabilirsiniz.


Üstelik ürün bedeli faturasız hatlarda TL bakiyesi, faturalı hatlarda ise fatura aracılığıyla tahsil edilmektedir. Türk Telekom Mobil ödeme için abonelik gerekmemektedir. Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden kolayca açtırabilirsiniz. Çağrı merkezimizi arayarak ya da MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e kısa mesaj atarak hattınızı mobil ödemeye kapattırabilirsiniz. Türk Telekom Mobil ödeme ile hayatınızı kolaylaştırın, bozumcubey'in keyfini çıkarın!www.bozumcubey.com



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.

www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.



13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page