top of page

Türk Telekom Mobil Ödeme Nerelerde Kullanılır ?




Türk Telekom Mobil ödeme, cep telefonu numaranız ile kolay ve güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bir servistir. Türk Telekom Mobil Ödeme logosunu gördüğünüz her yerde kullanabilirsiniz¹. Fiziksel ürün alışverişlerinden, oyun sitelerine; sosyal paylaşım sitelerinden uygulama marketlerine kadar binlerce üye işyerinde kullanılır¹. Satın alınan ürünlerin ödemeleri faturasız hatlarda TL bakiyesi, faturalı hatlarda ise fatura aracılığıyla tahsil edilmektedir.


Türk Telekom Mobil Ödeme için abonelik gerekmemektedir¹. Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden kolayca açtırabilirsiniz.


Türk Telekom Mobil Ödeme ile İstanbulkart yüklemesi yapabilirsiniz³. Bunun için Türk Telekom Mobil Ödeme logosunu gördüğünüz İstanbulkart dolum noktalarına giderek cep telefonu numaranızı girip istediğiniz tutarı seçmeniz yeterlidir.


Türk Telekom Mobil Ödeme ile ödeme yapabileceğiniz diğer kanallar için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.


Türk Telekom Mobil ödeme kullanımı nakit bozumcubey 7/24 ile çok kolay! Sadece cep telefonu numaranızı girin ve anında nakit kazanın. Türk Telekom Mobil ödeme logosunu gördüğünüz her yerde alışveriş yapabilir ve ödemenizi cep telefonunuzdan yapabilirsiniz. Faturalı ya da faturasız hat fark etmez, herkes Türk Telekom Mobil ödeme kullanabilir. Üstelik üyelik de gerekmez! Hemen MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atın ve Türk Telekom Mobil ödeme'nin avantajlarından yararlanın. Nakit bozumcubey 7/24 sizin için en uygun fiyatları sunuyor. İster Google Play'den oyun alın, ister İstanbulkart'ınızı doldurun, ister Trendly'den alışveriş yapın, hepsini Türk Telekom Mobil ödeme ile yapabilirsiniz. Nakit bozumcubey 7/24 ile nakit ihtiyacınızı gidermek için daha ne bekliyorsunuz? Hemen başvurun ve kazanmaya başlayın!



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page