top of page

Türk Telekom Mobil Ödeme Yapamıyorum ?







Mobil ödeme yapamamanızın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle hattınızın mobil ödeme kullanımına açık olduğundan emin olun. Bunun için MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atabilir ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca mobil ödeme limitinizi aşmamış olduğunuzu da kontrol edin. Mobil ödeme limitinizi MOBILODEME yazıp 5555'e kısa mesaj atarak öğrenebilirsiniz.


Eğer hattınız mobil ödeme kullanımına açık ve limitiniz yeterli ise, doğrulama kodu alamamanızın sebebi SMS ayarlarınız olabilir. SMS ayarlarınızda "SMS Merkezi Numarası" olarak +905329900000 numarasını girmeniz gerekmektedir. Bu numarayı girdikten sonra tekrar deneyin.


Eğer sorununuz devam ederse, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni (444 1 444) arayarak ya da Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından destek talebi oluşturarak yardım alabilirsiniz.


Türk Telekom fatura ödemenizi nakit bozumcubey 7/24 mobil ödeme bozdurma hizmeti ile kolayca yapabilirsiniz. Mobil ödeme bozdurma, hattınıza tanımlanan limiti nakite çevirmenizi sağlayan bir yöntemdir. Türk Telekom fatura ödemeniz için mobil ödeme bozdurma işlemi yapmak isterseniz, şu adımları izleyebilirsiniz:


- Sitemizde ki 7/24 İşlem Yap bölümünden Bozumcubeye ulaşın lütfen.

- Mobil ödeme bozdurma limitinizi ve fatura tutarınızı bize bildirin.

- Size uygun olan komisyon oranını ve nakit ödeme miktarını size söyleyelim.

- Onay verdiğiniz takdirde, size gönderdiğimiz mobil ödeme linkine tıklayın ve faturanızı ödeyin.

- Fatura ödemeniz bize ulaştığında, size belirttiğimiz nakit ödeme miktarını banka hesabınıza veya istediğiniz başka bir yolla gönderelim.


Mobil ödeme bozdurma hizmetimiz 7/24 aktiftir ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Türk Telekom fatura ödemenizi nakit bozumcubey ile yaparak hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz.



Bu doğrultuda Bozumcu Bey ile tüm operatörlerden yemek kartları ve oyun pinlerinizi satarak nakite çevirebilirsiniz.



www.bozumcubey.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.


31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Nakit İhtiyacını Anında Karşıla !

bottom of page